Verzorgingshuis Rijssen

Huize Dahme, een prachtig verzorgingshuis in de Achterhoek, biedt een ideale locatie voor vele omliggende steden zoals Rijssen. Vanwege de centrale ligging, is dit unieke verzorgingstehuis de perfecte plek voor iedereen met een zorgvraag die zo dicht mogelijk bij zijn/haar eigen woonplaats wil wonen op een manier die voelt zoals de thuissituatie van voorheen. Zorgvilla Huize Dahme biedt een fantastische, huiselijke plek waar de overgang van thuis zo klein mogelijk gemaakt wordt. Dit doet het professionele team door onder andere het leveren van zorg op maat. Onze zorgvilla bevindt zich in Lochem, te midden van een beboste omgeving.

 

Fijne overgang van thuis naar verzorgingstehuis dichtbij Rijssen

Huize Dahme is kleinschalig, maar biedt een grote betrokkenheid. Het zorgaanbod is breed, maar toch ontvangen gasten de zorg op een kleinschalige, comfortabele en aandachtige manier. Omdat wij ernaar streven om iedereen een zo fijn mogelijk verblijf te bieden, zorgen wij voor een persoonlijke band en betrokkenheid. Door voortdurend in contact te blijven met u en uw familie, kunnen wij de overgang van thuis naar ons verzorgingstehuis nabij Rijssen zo klein mogelijk maken. Ook ons concept “eten zoals thuis” speelt hierin een rol. Onze maaltijden zorgen ervoor dat u net zo lekker kunt eten zoals thuis: op een gezonde, verse en lekkere manier.

 

Persoonlijke betrokkenheid staat in Huize Dahme bij Rijssen voorop

Wij vinden het niet alleen belangrijk om uzelf te betrekken bij uw zorgvraag en overige zaken binnen Huize Dahme. Het is voor ons ook belangrijk dat uw naasten worden betrokken bij de zorg op maat die u in onze luxe zorgvilla ontvangt. Wij houden contact met uw familie en andere naasten. Dit doen wij bijvoorbeeld door familiegesprekken te voeren en door uw familie op de hoogte te houden middels onze maandelijkse nieuwsbrief. Persoonlijk contact met uzelf staat bij ons dagelijks hoog in het vaandel. Wij luisteren goed naar uw wensen en zorgvraag, waardoor een leven in Huize Dahme erg flexibel is: de dagplanning wordt op uw wensen aangepast. Daarnaast betrekken wij u bij onze gastenraad en heeft u inspraak via onze nieuwsbrief. Kortom: Huize Dahme levert belevingsgerichte zorg waar gasten warme aandacht krijgen van ons persoonsgerichte en professionele team.

 

Het team van Huize Dahme, verzorgingshuis nabij Rijssen

Ons team is klein maar professioneel. De organisatiestructuur is passend bij onze visie en missie doordat er binnen de organisatie weinig hiërarchie heerst. Wij behandelen iedereen gelijkwaardig en iedereen binnen het team heeft zijn of haar eigen taken. Dat houdt in dat iedereen zich bezighoudt met zijn of haar eigen verantwoordelijkheden en dat iedereen zijn of haar eigen kennis binnen de zorgvilla toepast. Wat echter wel kenmerkend is voor ons team, is dat iedereen elkaar helpt waar nodig. We doen het samen en vullen elkaar goed aan. Zo zijn we samen verantwoordelijk voor het professioneel, liefdevol en respectvol behandelen van onze gasten. Meer weten over ons team? Lees meer over ons team dat één en dezelfde passie heeft: de juiste zorg leveren met respect en liefde.

 

Verschillende zorgmogelijkheden in Huize Dahme

In onze prachtige zorgvilla kunt u tijdelijk verblijven of voor een langere tijd wonen. U kunt er ook voor kiezen om alleen naar ons verzorgingshuis te komen voor dagverzorging en leuke activiteiten. Wij leggen u graag uit wat de verschillende zorgmogelijkheden in Huize Dahme zijn.

 

  • Permanente bewoning:

Huize Dahme biedt zorg op maat voor onze vaste bewoners. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld dementiezorg, terminale zorg of psychogeriatrische zorg. U krijgt een eigen kamer en ons team staat dag en nacht voor u klaar met de zorg die u op dat moment wenst.

 

  • Tijdelijk verblijf:

Ook voor een tijdelijk verblijf kunt u in ons verzorgingstehuis goed terecht. Dit biedt bijvoorbeeld een uitkomst wanneer uw huidige verzorgers een tijd niet voor u kunnen zorgen, bijvoorbeeld wanneer zij op vakantie zijn. Ook kunt u tijdelijk in onze zorgvilla verblijven voor bijvoorbeeld een wachtlijstoverbrugging of revalidatiezorg.

 

  • Dagverzorging:

Dagverzorging in Huize Dahme houdt in dat u aan de meest uiteenlopende activiteiten kunt deelnemen. Dit biedt de basis voor gezellige sociale contacten en brengt structuur aan in uw dagplanning.

Vragen

Neem gerust contact op

T 0573 458 420
E info@huizedahme.nl
Vraag hier onze brochure aan
Aanvragen Digitale-versie