Verpleeghuis in de buurt van Ruurlo

Een verpleeghuis in de buurt van Ruurlo, waar ouderen de beste zorg mogen ontvangen: dat is Huize Dahme. Huize Dahme is gelegen op een prachtige locatie die omringd wordt door bossen en veel groen. Bent u op zoek naar een liefdevol en gezellig verpleeghuis in de buurt van Ruurlo? Dan is Huize Dahme de plek waar u moet zijn! Onze zorgvilla bevindt zich in Lochem, te midden van een beboste omgeving.

 

Maak kennis met Huize Dahme: een verpleeghuis bij Ruurlo

Huize Dahme is niet zomaar een verpleeghuis, maar een ware authentieke zorgvilla. De authentieke villa is gelegen in een bosrijke omgeving, waar gasten kunnen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Dit unieke verpleeghuis ligt vlak bij het centrum van Lochem. Dit betekent dat Huize Dahme centraal in de Achterhoek ligt. Een ideale locatie, want dit betekent dat ons unieke verzorgingstehuis gemakkelijk te bereiken is vanaf Ruurlo en omstreken.

 

Persoonlijk en liefdevol verpleeghuis nabij Ruurlo

Persoonlijke zorg en een liefdevolle, respectvolle benadering van alle gasten staat bij Huize Dahme op plek één. Wij bieden niet alleen een fijne omgeving in een gezellige sfeer voor onze eigen gasten, maar wij vinden het ook van belang dat familieleden en vrienden van onze gasten zich thuis voelen. Iedere oudere moet een waardevolle dag kunnen beleven en daarom bestaat ons team uit medewerkers met verschillende verantwoordelijkheden. Omdat onze gasten altijd in het middelpunt staan, past onze zorg zich aan op de gasten en niet andersom.

 

Ruurlo verzorgingstehuis met zorgaanbod op maat

Ons team bestaat uit werknemers met verschillende verantwoordelijkheden en competenties, waardoor Huize Dahme een divers zorgaanbod op maat biedt. Iedere medewerker in ons team werkt met passie voor het vak en dat merkt u. Alle zorg wordt geheel aangepast op de zorgbehoefte van iedere gast. Onze persoonlijke benadering maakt het mogelijk dat wij goed kunnen bekijken wat u nodig heeft en wat uw wensen zijn. Over het algemeen kan ons zorgaanbod worden opgedeeld in de specialismen psychogeriatrische zorg, terminale zorg, (para)medische verzorging, dementiezorg, revalidatiezorg en overbruggingszorg. De mogelijkheden wat betreft zorg op maat zijn eindeloos in onze zorgvilla bij Ruurlo.

 

Overbruggingszorg of permanent wonen in Huize Dahme

Huize Dahme biedt in principe 3 verschillende vormen wat betreft tijdelijk en permanent verblijf. Ons verpleeghuis biedt u namelijk de volgende opties wat betreft (tijdelijk) verblijf:

 

  • Permanent wonen in onze prachtige zorgvilla in de Achterhoek. Iedere oudere met een bepaalde zorgvraag zal een fantastische tijd beleven in ons huis. Ons team staat 24/7 klaar om voor u te zorgen en u kunt per dag zelf bepalen wat uw wensen zijn voor de dag. Genieten van de wonderschone natuur, in alle rust een boek lezen of gezellig kletsen met medebewoners: in Huize Dahme is het allemaal mogelijk.

  • Tijdelijk wonen in onze zorgvilla in de buurt van Ruurlo. Ook een tijdelijk verblijf is mogelijk in Huize Dahme. Bent u als mantelzorger of is uw mantelzorger tijdelijk niet in staat om voor u te zorgen? Omdat zij op vakantie gaan bijvoorbeeld? Dan kunt u tijdelijk verblijven in onze prachtige, rustieke zorgvilla. U zult hier vast de tijd van uw leven hebben!

  • Dagbesteding op onze unieke plek in de Achterhoek. Voor ouderen die op zoek zijn naar meer contact met soortgelijken, biedt onze dagbesteding een perfecte uitkomst. Huize Dahme biedt plek voor iedereen die het leuk vindt om gezellige activiteiten te ondernemen in ons verpleeghuis nabij Ruurlo!
 

Vragen over onze zorgvilla dichtbij Ruurlo? Neem contact op

Heeft u vragen over de locatie van ons zorgtehuis? Wilt u meer weten over onze authentieke villa en de prachtige, groene locatie? Of heeft u vragen over de dagopvang, de activiteiten of onze tarieven? Geen probleem! Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u en wij staan u graag te woord.

Vragen

Neem gerust contact op

T 0573 458 420
E info@huizedahme.nl
Vraag hier onze brochure aan
Aanvragen Digitale-versie