Zorgvilla in de buurt van Goor

Huize Dahme biedt een divers aanbod in particuliere ouderenzorg in een zorgvilla op enkele kilometers afstand van Goor. In onze kleinschalige zorgvilla ontvangen gasten de zorg die zij nodig hebben: ongeacht of zij permanent of tijdelijk in de zorgvilla verblijven. Onze zorgvilla bevindt zich in Lochem, te midden van een beboste omgeving.

 

Huize Dahme: zorgvilla in de buurt van Goor

Huize Dahme is gelegen in Lochem, een klein dorp in de Achterhoek. De zorgvilla is goed bereikbaar vanaf diverse plaatsen in Overijssel en Gelderland, dus Huize Dahme is perfect te bereiken vanaf Goor. Het zorgaanbod van zorgvilla Huize Dahme is divers, kleinschalig, comfortabel en met aandacht voor gasten en hun familie, vrienden en andere dierbaren. De zorgvilla biedt een warme, sfeervolle en gezellige plek voor ouderen in iedere levensfase. Het team bestaat uit medewerkers met eigen specialiteiten en verantwoordelijkheden, maar samen doen wij er alles aan om al onze gasten zich thuis te laten voelen.

 

Opties wat betreft zorg in zorgvilla nabij Goor

In Huize Dahme is zowel permanente als tijdelijke bewoning mogelijk. Of u enkel komt voor de dagbesteding, tijdelijk bij ons verblijft of permanent bij ons woont: ons team bestaat uit verzorgend personeel dat overdag en ’s nachts aanwezig is. Daardoor kunnen we te allen tijde de zorg leveren die u nodig heeft. Onze zorgvilla biedt de volgende mogelijkheden:

  • Permanente bewoning in zorgvilla nabij Goor. Iedere gast die permanent verblijft in onze zorgvilla, heeft de beschikking over een eigen appartement. De comfortabele inrichting van de villa verkleint de overgang tussen de thuissituatie en het verblijf in Huize Dahme. De gezellige sfeer in en rondom de villa zorgt ervoor dat bewoners zich vaak snel thuis voelen. U kunt in alle rust genieten van de groene omgeving. U kiest zelf of u de dag graag doorbrengt door middel van sociale activiteiten, of dat u zich liever terugtrekt met een goed boek bijvoorbeeld. Iedere dag ziet er anders uit en wij laten u fijn voelen door de zorg per dag op uw gewenste structuur aan te passen.
  • Tijdelijke bewoning in zorgvilla nabij Goor. Soms biedt een tijdelijk verblijf in onze prachtige zorgvilla de uitkomst. Dit kan bijvoorbeeld een prettige oplossing zijn tijdens een revalidatieperiode of wanneer uw mantelzorger(s) of familie even niet de zorg kunnen bieden die u nodig heeft. In dit geval kunt u een gezellige zorgvakantie doorbrengen in onze prachtige zorgvilla. Hier kunt u tijdelijk blijven wonen zoals thuis terwijl het team van Huize Dahme u de zorg biedt die u nodig heeft. Tijdelijke bewoning kan ook een uitkomst bieden bij wachtlijstoverbrugging.
  • Dagbesteding in zorgvilla nabij Goor. Ook dagbesteding behoort tot de opties in Huize Dahme. In onze huiskamers, waar een gezellige en huiselijke sfeer heerst, worden diverse activiteiten georganiseerd. Dit biedt uitkomst bij behoefte aan dagstructuur en sociale contacten.

 

Zorg op maat in zorgvilla nabij Goor

Ons zorgaanbod is ingesteld op ouderen die tijdelijke of blijvende lichamelijke of cognitieve beperkingen hebben. Wij bieden zorg op maat, van eenvoudige huishoudelijke hulp tot intensieve verpleging. Ons diverse team bestaat uit verzorgenden en verpleegkundigen met verschillende specialiteiten en wij hebben ervaring met allerlei facetten op het gebied van ouderenzorg. Hierbij kunt u denken aan dementiezorg, psychogeriatrische zorg en zelfs terminale zorg. Onze kijk op dementiezorg is anders dan anders en wij vinden het van belang dat ouderen ook in deze levensfase iedere dag een waardevolle dag beleven. Zorg is in onze zorgvilla 24 uur per dag mogelijk en uw veiligheid staat voorop. Ook bij meer behoefte aan persoonlijke zorg, zoals (para)medische verzorging, helpt ons team u graag.

Wilt u informeren naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Dan kunt u ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0573-45 84 20.

Vragen

Neem gerust contact op

T 0573 458 420
E info@huizedahme.nl
Vraag hier onze brochure aan
Aanvragen Digitale-versie