Verzorgingshuis in de buurt van Groenlo

De locatie van Huize Dahme is één van de grootste voordelen die dit verzorgingshuis biedt. De centrale ligging in de Achterhoek, zorgt ervoor dat dit unieke verzorgingshuis gemakkelijk bereikbaar is vanuit Groenlo en andere omliggende steden en plaatsen. Bent u op zoek naar een prachtig en uniek verzorgingstehuis in de buurt van Groenlo? Huize Dahme biedt u de zorg die u nodig heeft. Onze zorgvilla bevindt zich in Lochem, te midden van een beboste omgeving.

 

Huize Dahme: verzorgingstehuis in historisch pand nabij Groenlo

Ons verzorgingstehuis is geen gewone plek. Huize Dahme is namelijk een prachtige zorgvilla, een unie pand dat authenticiteit uitstraalt. Onze zorgvilla voor particuliere ouderenzorg op kleinschalig niveau, ligt middenin de bossen. De zorgvilla in de bosrijke omgeving is ontworpen door de beroemde architect Nicolaas Molenaar. Al in 1991 werd het pand op de monumentenlijst geplaatst: dat zegt genoeg over deze prachtige villa! Vandaag de dag ontvangen ouderen hier de zorg die zij nodig hebben. De zorg op maat wordt perfect afgestemd op ieders persoonlijke behoeften en wensen.

Kleinschalige en particuliere zorg in verzorgingshuis bij Groenlo

Huize Dahme is perfect te bereiken vanaf Groenlo. Onze zorgvilla biedt mogelijkheden wat betreft dagbesteding, tijdelijk verblijf en permanente bewoning. Ongeacht of uw verblijf in ons verzorgingshuis van permanente of tijdelijke aard is: ons team zorgt ervoor dat de overgang vanuit de thuissituatie aangenaam is. Onze villa heeft een huiselijke sfeer en de zorg en de invulling van uw dag, worden geheel op u aangepast. Onze unieke, kleinschalige woonvoorziening voor ouderen biedt ouderen een unieke belevenis op het gebied van ‘zorgeloos verzorgd’.Huize Dahme: verpleeghuis met diverse zorgmogelijkheden

De kans is groot dat uw zorgbehoefte verandert naarmate de tijd verstrijkt. Ieder persoon verandert en uw zorgbehoefte verandert met u mee. Dit is de belangrijkste reden waarom Huize Dahme zorg op maat biedt. Iedere persoon op deze wereld is anders en daarom heeft iedereen andere behoeften en wensen. Het zorgteam van Huize Dahme luistert altijd naar u waardoor wij persoonlijke zorg op maat kunnen leveren. Voor iedere gast wordt de zorg geheel aangepast op ieders persoonlijke wensen. Ons professionele team ondersteunt u hierin graag. Ons team biedt zorgprofessie op het gebied van:

 

  • Psychogeriatrische zorg
  • Terminale zorg
  • (Para)medische verzorging
  • Revalidatiezorg
  • Overbruggingszorg
  • DementiezorgDagverzorging verzorgingstehuis Huize Dahme

Naast de bovengenoemde zorgopties, kunt u bij Huize Dahme ook terecht voor ontzettend leuke activiteiten tijdens onze dagbesteding. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedere oudere en waardevolle oude dag beleeft, kunnen ouderen deelnemen aan onze activiteiten. Onze dagbesteding is voor iedere zelfstandig wonende oudere die behoefte heeft aan sociale contacten en een gestructureerde dagindeling. Samen ondernemen we activiteiten die niet alleen gezellig zijn, maar die bijvoorbeeld ook bevorderlijk zijn voor het cognitieve vermogen of de fysieke gesteldheid. Hierbij kunt u denken aan geheugentraining, aquarellen, handenarbeid of het bakken van een heerlijke taart. Al onze dagverzorging in het verzorgingshuis Huize Dahme nabij Groenlo wordt gestructureerd aangeboden. Dit betekent dat er een vaste dagplanning is, die aan het begin van de dag wordt doorgenomen met de deelnemende gasten.

 

Tijdelijke bewoning dichtbij Groenlo: particulier verzorgingstehuis

Naast dagverzorging en permanente bewoning in één van onze prachtige kamers in de zorgvilla, is het ook mogelijk om een tijdelijk verblijf te plannen. Soms biedt een tijdelijk verblijf de uitkomst, wanneer uw huidige verzorgers tijdelijk niet voor u kunnen zorgen bijvoorbeeld. Ook ter overbrugging van een wachtlijst of een tijdelijke bewoning in verband met revalidatiezorg is in Huize Dahme mogelijk.

Wilt u meer weten over Huize Dahme? Neem gerust contact met ons op bij vragen of bekijk onze brochure voor meer informatie over ons unieke verpleegtehuis. Daarnaast maken wij graag tijd voor u tijdens een vrijblijvende rondleiding in ons monumentale pand. Op deze manier kunt u zelf proeven van de unieke sfeer in onze huiselijke villa!

Vragen

Neem gerust contact op

T 0573 458 420
E info@huizedahme.nl
Vraag hier onze brochure aan
Aanvragen Digitale-versie