Verzorgingshuis in de buurt van Deventer

Op zoek naar een verzorgingshuis in Deventer en omgeving? Dan bent u meer dan welkom bij Huize Dahme: onze bijzondere zorgvilla is gelegen op een bosrijke locatie in Lochem. Ons deskundige en betrokken team vangt u liefdevol op. Wij bieden u, en uw naasten, de zorg en aandacht die u wenst. Daarnaast bieden wij verschillende services aan waar u als gast van kunt genieten.

Verzorgingshuis Deventer

Verpleeghuis rondom Deventer: onze gasten

Onze zorgvilla bevindt zich in de buurt van Deventer, op een rustige en bosrijke locatie. Bij ons wordt u, en uw naasten, liefdevol ontvangen. Vandaar dat wij u als gast behandelen: uw wensen en voorkeuren staan bij ons voorop. Zowel in onze zorg, als in onze andere services. Ouderenzorg, dagbesteding en een maaltijdservice: ons verpleeghuis in Deventer en omstreken biedt u dit aan.

Ouderenzorg in de buurt van Deventer en omgeving

Als gast wordt u bij ons zorgeloos verzorgd: wij bieden ouderenzorg met veel liefde, respect en aandacht. Ons hechte team zet uw wensen voorop tijdens onze zorg- en dienstverlening. Het is daarom wellicht geen verrassing dat Huize Dahme keer op keer hoog wordt gewaardeerd door de gasten. Bij ons kunt u terecht met een zorgvraag vanaf ZZP4.

Zo bieden wij palliatieve zorg in de omgeving van Deventer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor deskundige psychogeriatrische en dementiezorg. We bieden ook diverse aanvullende zorgopties aan: denk aan overbruggingszorg, revalidatiezorg en (para)medische verzorging. Kortom: wij doen ons best om u zorgeloos te verzorgen.Dagbesteding

Op zoek naar een verzorgingshuis in Deventer en omgeving, die u de mogelijkheid biedt om verschillende activiteiten bij te wonen? Bij Huize Dahme voorzien wij graag uw behoeften: vandaar dat wij u dagbesteding aanbieden. Moeite van het indelen van uw dag? Of wilt u graag meer sociale contacten? Dan is dagbesteding wellicht iets voor u. Ook ontzorgen wij graag uw familieleden en mantelzorgers: een zorgvakantie behoort namelijk tot één van onze mogelijkheden.

De maaltijdservice van Huize Dahme

Een voedzaam en gezond ontbijt, lunch en diner: de gasten van ons verzorgingshuis in de omgeving van Deventer worden in alle behoeften voorzien. Maar onze maaltijden zijn nu ook beschikbaar voor hen die niet in onze zorgvilla wonen. Maak kennis met ‘Eten zoals thuis’: de maaltijdservice van Huize Dahme. Online bestellen, ophalen en direct genieten van een verse en gezonde maaltijd, die u gemakkelijk thuis kunt opwarmen. Speciaal bereid met verse seizoensproducten, afgestemd op uw eventuele dieetwensen.


Verpleeghuis Deventer

Verzorgingshuis in de buurt van Deventer: naasten zijn welkom

Ons verpleeghuis in de omgeving van Deventer staat niet alleen klaar voor de bewoners: ook naasten kunnen een warm welkom verwachten. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u, als naaste, op ieder gewenst moment langs kunt komen om zo uw dierbare te zien. Binnen de veilige en vertrouwde omgeving van onze zorgvilla kunt u langskomen voor een kopje koffie, om een diner bij te wonen of om samen met uw dierbare iets te ondernemen.

Als partner wordt u ook met respect behandeld door ons team. U bent op ieder moment van de dag meer dan welkom om uw wederhelft te bezoeken. Bij ons is het van belang dat u samen de rust krijgt om te genieten van het samenzijn. Daarom is het mogelijk om bij ons te blijven eten, te logeren of zelfs te wonen: neem gerust contact op.

Verpleeghuis dichtbij Deventer en omgeving: tarieven en kosten

Wonen in ons prachtige woonzorgcentrum in Deventer en omgeving? U bent meer dan welkom bij Huize Dahme. Wij bieden u ouderenzorg met veel liefde, respect en aandacht. Voor de precieze tarieven en kosten kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers. Zij voorzien u graag van een duidelijk kostenoverzicht, uiteraard geheel vrijblijvend.

Vragen

Neem gerust contact op

T 0573 458 420
E info@huizedahme.nl
Vraag hier onze brochure aan
Aanvragen Digitale-versie