Verpleeghuis in de buurt van Vorden

Een verpleeghuis in de buurt van Vorden waar ouderen de zorg krijgen die zij nodig hebben: dat is huize Dahme. In dit verpleeghuis, gelegen op een bosrijke locatie, worden gasten omringd met liefde en zorg. In huize Dahme staat het woonplezier van de gasten centraal. Onze zorgvilla bevindt zich in Lochem, te midden van een beboste omgeving.

Huize Dahme: verpleeghuis in de buurt van Vorden

Huize Dahme is een verpleeghuis in de vorm van een authentieke zorgvilla, waar gasten zorg ontvangen waarbij zij te allen tijde op de eerste plek staan. De villa is gelegen in de buurt van het centrum van Lochem. Dat houdt in dat dit verpleeghuis op circa 20 minuten van Vorden ligt. Een ideale locatie in de Achterhoek, in een groene omgeving. Goed bereikbaar vanaf Vorden en gelegen in de buurt van allerlei faciliteiten.

Vorden verpleeghuis met divers zorgaanbod

Huize Dahme vindt het belangrijk dat dasten een waardevolle oude dag beleven. Ons team bestaat uit diverse medewerkers die allemaal eigen taken, verantwoordelijkheden en kennis hebben. Wij helpen elkaar waar nodig, vullen elkaar aan en nemen samen de verantwoordelijkheid voor het professioneel en liefdevol behandelen van onze gasten.

Vanwege het diverse team zijn wij in staat om een divers zorgaanbod te leveren. Huize Dahme is de plek voor ieder die op zoek is naar een verpleeghuis nabij Vorden waar de zorg wordt aangepast op de wensen en behoeften van de gast. Zorgbehoeften waarbij ons professionele team kan ondersteunen, zijn bijvoorbeeld:

 

  • Psychogeriatrische zorg
  • Terminale zorg
  • (Para)medische verzorging
  • Revalidatiezorg
  • Overbruggingszorg


Wij hechten waarde aan een creatieve kijk op dementie en daarom bieden wij dementiezorg waardoor ook ouderen in een verslechterende situatie een fijne tijd in Huize Dahme kunnen beleven.

  

Permanente en tijdelijke bewoning in verpleeghuis nabij Vorden

In Huize Dahme kunt u blijven wonen zoals thuis. De overgang tussen thuissituatie en wonen in ons verpleeghuis nabij Vorden proberen wij zo natuurlijk en aangenaam mogelijk te maken. Huize Dahme is ingesteld op zowel permanente als tijdelijke bewoning. Mogelijkheden wat betreft verblijf in ons verpleeghuis, zijn bijvoorbeeld:

  • Wonen in Huize Dahme. Wonen in dit verpleeghuis is prettig, persoonlijk en sfeervol. Gasten ontvangen professionele zorg met persoonlijke aandacht, afgestemd op wensen en behoeften. Iedereen is bij ons welkom en ouderen kunnen op deze manier wonen in een prachtige omgeving. Genieten van de prachtige tuin, de groene, kleurrijke omgeving, medebewoners en ruime huiskamers: in Huize Dahme kan het allemaal. Het woonplezier van de gasten staat voorop.
  • Dagbesteding in Huize Dahme is ook mogelijk. Wij bieden bijvoorbeeld dagbesteding aan in onze huiskamers. Dit is ideaal bij behoefte aan sociale contacten en alle activiteiten worden zorgvuldig afgestemd op de behoeften van onze gasten: we maken er samen een fijne dag van.
  • Tijdelijke bewoning behoort ook tot de mogelijkheden van Huize Dahme. Tijdelijke bewoning kan bijvoorbeeld een prettige oplossing bieden bij revalidatie, vakantie van mantelzorgers of familie en wachtlijstoverbrugging.

Mocht u meer willen weten over onze dagopvang, activiteiten, permanente bewoning of zorg op maat, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag tijd voor u!Huize Dahme: aangenaam verpleeghuis in de Achterhoek

Wij proberen een zo aangenaam mogelijk leefklimaat te creëren zodat gasten zich snel thuis voelen. Dit merkt u niet alleen aan onze zorg, maar ook aan de ambiance en sfeer in onze zorgvilla, de creatieve activiteiten en zelfs het eten. Wij bereiden onze dagelijkse maaltijden à la carte waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen. Wat betreft activiteiten kunt u denken aan huisconcerten, jeu-de-boules en meer. Niet alleen onze bewoners en bezoekers zijn welkom bij de activiteiten in ons prachtige verpleeghuis, ook familie, vrienden en andere dierbaren zijn van harte welkom. Kortom: er is altijd wel iets te doen in dit prachtige, sfeervolle verpleeghuis in de Achterhoek, gelegen in de buurt van Vorden.

 

Vragen

Neem gerust contact op

T 0573 458 420
E info@huizedahme.nl
Vraag hier onze brochure aan
Aanvragen Digitale-versie