Ouderenzorg in de buurt van Zutphen

Woont u in Zutphen of omgeving? Dan heten wij u welkom bij Huize Dahme: voor ouderenzorg in Zutphen en omstreken. Onze zorgvilla bevindt zich in Lochem, ten midden van een beboste omgeving.

De ouderen die in onze zorgvilla verblijven, tevens als vrienden en familieleden, worden omringd met liefde en zorg. Vandaar dat wij u als gast behandelen, waarbij uw wensen, behoeften en voorkeuren centraal staan. Ouderenzorg in Zutphen en omgeving: zorgeloos verzorgd worden.

Ouderenzorg Zutphen

Zorgeloos verzorgd: ouderenzorg in de omgeving van Zutphen

Onze gasten verdienen zorg op maat. Voor persoonlijke en professionele ouderenzorg in de omgeving van Zutphen bent u welkom bij Huize Dahme in Lochem. Onze deskundige medewerkers bieden ouderen graag een onderkomen waarbij zij liefdevol worden verzorgd. Het is niet voor niets dat onze gasten onze zorg al jarenlang als uitermate goed beoordelen. Zorgeloos verzorgd worden in een verpleeghuis door een hecht team: dat is wat u van ons kan verwachten.

Onze zorgverlening

Onze gasten kunnen rekenen op uitstekende zorg, passend bij zijn of haar voorkeuren en zorgbehoeften. Onze organisatie beschikt over een brede expertise, maar wij groeien graag verder. En onze zorg groeit met u mee.

Palliatieve zorg in Zutphen en omgeving: u kunt bij ons terecht. Daarnaast bieden wij ook deskundige dementie- en psychogeriatrische zorg. Ook voor aanvullende zorg staan onze medewerkers voor u klaar: denk dan aan (para)medische verzorging, overbruggingszorg en/of revalidatiezorg.Dagbesteding

Wij bieden zoveel meer aan dan alleen ouderenzorg in Zutphen en omgeving. In onze zorgvilla kunnen onze gasten namelijk gebruik maken van dagbesteding. Ideaal voor wie graag sociaal contact wilt, of behoefte heeft aan een goede dagindeling. Onze dagbesteding is afgestemd op de wensen en voorkeuren van onze gasten: zo bent u verzekerd van een aangename dag met ons betrokken team.

Wij zijn er ook voor de mantelzorgers en naaste familie. Een zorgvakantie behoort namelijk tot onze mogelijkheden.


Eten zoals thuis

Ontbijt, lunch en diner: dagelijks goed eten is belangrijk voor de gasten van ons verzorgingshuis. Maar wij zijn er niet alleen voor onze gasten: ook mensen buiten ons verpleeghuis in de omgeving van Zutphen kunnen profiteren van gezond en vers eten.

Maak kennis met ‘Eten zoals thuis’: onze maaltijdservice voor wie dagelijks gezond wilt eten. Onze (afhaal)maaltijden kunnen thuis gemakkelijk worden opgewarmd, zijn bereid met verse seizoensproducten en zijn uiteraard erg voedzaam. Ook kunt u gemakkelijk uw dieetwensen doorgeven.

Zutphen verpleeghuis

Verzorgingshuis in de buurt van Zutphen: ook voor naasten

Voor ouderenzorg in Zutphen en omgeving bent u welkom bij Huize Dahme. Daarnaast zijn wij er ook voor uw naasten: familieleden, vrienden en partners worden bij ons respectvol behandeld. Daarom bent u, als naaste, op ieder gewenst moment welkom bij ons verpleeghuis in de buurt van Zutphen. Zo kunt u altijd op bezoek bij uw dierbare. Familieleden en vrienden kunnen in overleg overnachten op de kamer van onze gasten. Ook kleinkinderen zullen zich niet vervelen: zij mogen gerust meedoen met onze dagactiviteiten.

Als thuiswonende partner bieden wij u graag de mogelijkheid om uw wederhelft op ieder gewenst moment te bezoeken, wanneer het u uitkomt. Ook bieden wij u de mogelijkheid om te blijven slapen, mee te eten of bij ons te wonen: neem hiervoor contact op, zodat onze medewerkers met u mee kunnen denken.


Wonen in een verpleeghuis in de omgeving van Zutphen

Voor ouderenzorg in Zutphen en omgeving kunt u terecht bij Huize Dahme. Ons verzorgingshuis biedt u de mogelijkheid om zorgeloos verzorgd te worden. Deskundige zorg door een betrokken team, binnen een fijne ambiance.

Wilt u bij ons komen wonen? Onze tarieven en kosten zijn opgebouwd uit een aantal vaste en variabele componenten. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend kostenoverzicht, zodat u een precieze indicatie krijgt. Neem hiervoor contact op.

Vragen

Neem gerust contact op

T 0573 458 420
E info@huizedahme.nl
Vraag hier onze brochure aan
Aanvragen Digitale-versie