Ouderenzorg Lochem | Huize Dahme

Voor ouderenzorg in de gemeente Lochem kunt u terecht bij Huize Dahme: een karakteristieke zorgvilla voor kleinschalige zorg, in een bosrijke omgeving. Wij bieden onze bewoners graag professionele zorg op maat aan en vangen familieleden en vrienden liefdevol op. In onze zorgvilla in Lochem creëren wij een fijne leefomgeving, waar respect, liefde en de beste zorg centraal staat. Met onze ouderenzorg in Lochem zorgen wij graag voor een glimlach op uw gezicht.Zorgvilla’s Lochem: onze gasten

Ons verzorgingshuis in Lochem biedt ouderen een liefdevol onderkomen, waar zij behandeld worden als gasten. De structuur volgt onze gasten en niet andersom. Bij ons woont u zoals thuis, in een prachtige omgeving. Daarnaast bepalen onze gasten waar zij behoefte aan hebben.

Wij bieden verschillende services aan, waar onze gasten tijdens hun verblijf van kunnen genieten. Professionele dementiezorg, dagbesteding en een maaltijdservice: bij ons wordt u zorgeloos verzorgd.

Onze zorg

In ons verpleeghuis in Lochem bieden wij graag professionele zorg aan, passend bij uw persoonlijke wensen en behoeften. Ons constant lerende team beschikt over de expertise om u zorgeloos te verzorgen.

Onze gasten hebben een zorgvraag vanaf ZZP4. Bij ons kunt u terecht voor psychogeriatrische zorg en terminale zorg. Daarnaast bieden wij dementiezorg in Lochem aan. Ook kunt u profiteren van aanvullende zorg in de vorm van (para)medische verzorging, revalidatiezorg en overbruggingszorg.Dagbesteding

Voor ouderenzorg in Lochem kunt u terecht bij Huize Dahme. Wij bieden onze gasten graag verschillende services aan, zodat zij zorgeloos verzorgd kunnen worden. Zo ook onze dagbesteding, die wij aanbieden in onze twee gezamenlijke huiskamers. Wie behoefte heeft aan sociaal contact of moeite heeft met de dagindeling door een beperking, kan bij ons gebruik maken van deze mogelijkheid. De activiteiten worden afgestemd op uw voorkeuren en behoeften: zo maken we er graag een fijne dag van.

Daarnaast ontzorgen wij graag uw mantelzorgers of naaste familie: een zorgvakantie behoort ook tot de mogelijkheden.


Maaltijdservice

Een verpleeghuis in Lochem waar u kunt eten zoals thuis: bij Huize Dahme bent u aan het juiste adres. Wij bieden onze gasten namelijk goede en voedzame maaltijden aan, gedurende de dag.

Wij zijn er ook voor ouderen buiten onze zorgvilla in Lochem. Met onze maaltijdservice ‘Eten zoals thuis’ bieden wij heerlijke (afhaal)maaltijden aan, die u thuis alleen nog maar hoeft op te warmen. Gezond, lekker, vers en afgestemd op eventuele dieetwensen: eenvoudiger kan het niet.Verzorgingshuis Lochem: partners, familieleden en vrienden

Voor ouderenzorg in Lochem bent u meer dan welkom bij Huize Dahme. Wij zijn er ook voor uw naasten: zij worden bij ons liefdevol ontvangen en behandeld. Zo kunt u bij ons op ieder moment van de dag langskomen om met uw dierbare een kopje koffie te drinken, samen te dineren en/of iets te ondernemen.

Bent u de partner van één van onze gasten en overweegt u bij ons te komen logeren, dineren of wonen? Onze medewerkers denken graag mee, zodat u zorgeloos kunt genieten van het samenzijn. Neem gerust eens contact op.

Verpleeghuis Lochem: onze tarieven

Wij heten u van harte welkom bij Huize Dahme: ons verpleeghuis in Lochem. U komt terecht in een prachtige zorgvilla, in een bosrijke omgeving. Onze zorg is op maat en wordt dus altijd afgestemd op uw behoeften en wensen.

Bent u benieuwd naar de totale kosten voor ouderenzorg in Lochem? Voor uw specifieke situatie lichten wij graag het één en ander toe in een telefonisch of persoonlijk gesprek. Vervolgens ontvangt u, geheel vrijblijvend, een kostenoverzicht. Neem gerust eens contact op.

Vragen

Neem gerust contact op

T 0573 458 420
E info@huizedahme.nl