Verpleeghuis in de buurt van Eibergen

Een verpleeghuis en verzorghuis in de buurt van Eibergen waar u in alle rust van uw oude dag kunt genieten. Dit is allemaal mogelijk in Huize Dahme, waar particuliere ouderenzorg op maat wordt geboden in een unieke en bosrijke omgeving. Onze zorgvilla bevindt zich in Lochem, te midden van een beboste omgeving.Kleinschalig verpleeghuis dichtbij Eibergen

Huize Dahme is een kleinschalig verpleeghuis in de Achterhoek, Lochem om precies te zijn. Op nog geen halfuur afstand van Eibergen vindt u een prachtige villa waar particuliere ouderenzorg met persoonlijke aandacht wordt aangeboden. Huize Dahme ligt centraal en op relatief korte afstand van Eibergen en andere steden en dorpen in en rondom de Achterhoek. De zorgvilla is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Belevingsgerichte zorg in verzorgingshuis in de buurt van Eibergen

Huize Dahme streeft ernaar om belevingsgerichte zorg te bieden. Persoonlijk contact, zorgaanbod op maat, liefde, respect en aandacht staan hierbij centraal. In de groene omgeving van het verzorgingshuis kunnen ouderen genieten van natuur en cultuur. Huize Dahme onderscheidt zich van andere verpleeghuizen in en rondom Eibergen door het kleinschalige karakter en de persoonlijke woonvorm. Alles draait om de gasten. Iedereen is welkom en het kleine doch professionele team laat gasten en hun familie, vrienden en dierbaren welkom voelen.


Zorgaanbod verpleeghuis Eibergen: van eigen zorgappartement tot dagbesteding

Huize Dahme biedt mogelijkheden voor permanente bewoning, tijdelijk verblijf of dagbesteding en dagverzorging.

  • Dagverzorging nabij Eibergen: in ons verpleeghuis wordt dagverzorging aangeboden aan zelfstandig wonende ouderen. Deze ouderen hebben vaak moeite met aanbrengen van structuur in de dag of zij hebben behoefte aan sociale contacten. Ongeacht of u lichamelijke of cognitieve beperkingen heeft: de dagverzorging is geschikt voor iedere oudere die behoefte heeft aan warmte, aandacht en gezelligheid. U ontmoet elkaar onder begeleiding van een gediplomeerde activiteitenbegeleider en ondersteunende vrijwilliger. Onder het genot van een heerlijke kop koffie wordt de dag structuur besproken en u gaat vervolgens aan de slag met de activiteit die wordt aangeboden. Activiteiten kunnen bijvoorbeeld bakken, aquarellen, jeu-des-boules of handenarbeid zijn. Zowel de zorg als de activiteiten worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften.
  • Zorgappartement in verpleeghuis nabij Eibergen: Huize Dahme biedt diverse zorgappartementen waar permanente bewoners zorg ontvangen die volledig is afgestemd op de specifieke wensen. Ons zorgteam staat overdag én ’s nachts voor u klaar omdat veiligheid uiteraard op de eerste plek staat. Van dementiezorg tot psychogeriatrische zorg en zelfs terminale zorg behoren tot onze mogelijkheden. In onze zorgvilla staan respect, liefde en de beste zorg voor onze gasten op plek één.
  • Tijdelijk verblijf in ons verpleeghuis nabij Eibergen waarna u na verblijf eventueel weer zelfstandig kunt wonen. Mocht u een revalidatieperiode moeten overbruggen, dan kunt u ook in Huize Dahme terecht. Wij bieden tijdelijke woonoplossingen waarbij uw wens het uitgangspunt voor onze zorgverlening is. Onze tijdelijke woonvorm biedt ook oplossing bij uitval van één van uw huidige verzorgers: u kunt bij ons terecht wanneer zij bijvoorbeeld op vakantie zijn of wegens omstandigheden de zorg een tijdje uit handen moeten geven.

Ongeacht of u alleen voor dagverzorging, tijdelijk verblijf of permanent verblijf bij ons komt: u kunt van alle mogelijkheden binnen onze zorgvilla gebruik maken en wij doen ons best om uw (tijdelijke) verblijf als thuis te laten voelen.Tarieven Huize Dahme verpleeghuis op korte afstand van Eibergen

Onze zorg is altijd maatwerk. Iedere gast heeft zijn/haar eigen behoeften en het zorgaanbod wordt daar zorgvuldig op afgestemd. De tarieven en kosten voor ouderenzorg in ons verpleeghuis dichtbij Eibergen zijn opgebouwd uit zowel vaste als variabele componenten. Wij geven u graag meer inzicht in de totale kosten voor de ouderenzorg in uw specifieke situatie tijdens een telefonisch of persoonlijk gesprek. U ontvangt vervolgens een vrijblijvend kostenoverzicht. Huize Dahme maakt graag tijd voor u, dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Vragen

Neem gerust contact op

T 0573 458 420
E info@huizedahme.nl
Vraag hier onze brochure aan
Aanvragen Digitale-versie