Ouderenzorg in een
kleinschalige zorgvilla

Huize Dahme

Een karakteristieke zorgvilla voor kleinschalige ouderenzorg, gelegen op een schitterende bosrijke locatie in het rustieke stadje Lochem; dat is Huize Dahme. De ouderen die in Huize Dahme verblijven, en ook hun familie en vrienden, worden door ons professionele team omringd met liefde en zorg en behandeld als gasten. De structuur volgt onze gasten en niet andersom.

In onze villa hebben we een situatie gecreëerd waar onze gasten zich thuis voelen. Een fijne leefomgeving voor iedereen. Respect, liefde en de beste zorg voor onze gasten; dat vinden we ontzettend belangrijk. Samen zorgen we voor een glimlach op het gezicht van onze gasten én onze medewerkers.
 
 
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHuize Dahme is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
BVKZ

Zorgeloos verzorgd

Iedere gast verdient zorg, volledig aangepast aan zijn of haar persoonlijke wensen en zorgbehoeften. Uiteraard groeit de zorg in de loop der tijd met onze gasten mee. Ons professionele team ondersteunt u in uw zorgproces, denkend aan dementiezorg, psychogeriatrische zorg, of zelfs terminale zorg. Aanvullende zorg in de vorm van (para)medische verzorgingrevalidatiezorg en overbruggingszorg behoort tot onze mogelijkheden.
Uw wens is uitgangspunt voor onze zorg-en dienstverlening. Gecombineerd met een grote mate van expertise binnen onze constant lerende organisatie om u blijvend van de beste zorg te kunnen voorzien. Onze gasten hebben een zorgvraag vanaf ZZP4.

Onze gasten beoordelen onze zorg al jaren als uitermate goed. Het gemiddelde cijfer over de afgelopen jaren ligt boven het cijfer 8.
Het blijft belangrijk om uw waardering te mogen ontvangen op www.zorgkaart.nl.Dagbesteding

We bieden dagbesteding aan in onze twee gezamenlijke huiskamers. Heeft u moeite met uw dagindeling door lichamelijke, cognitieve beperkingen en/of heeft u behoefte aan sociale contacten, dan kunt u van deze mogelijkheid gebruik maken binnen onze zorgvilla.

Uiteraard worden alle activiteiten afgestemd op behoeften en uw voorkeur. Samen met ons team maken we er een aangename dag van. 

Om u als mantelzorger, naaste familie te ontlasten behoort een zorgvakantie ook tot een mogelijkheid.

Wonen in Zorgvilla Huize Dahme

In onze zorgvilla is iedereen thuis. Onze gasten, hun familie en vrienden én ook onze eigen medewerkers. Wij bieden professionele zorg met oprechte aandacht. We heten iedereen op elk gewenst moment van de dag welkom in onze zorgvilla.
Wonen zoals thuis in een sfeervolle ambiance in een prachtige omgeving. Onze gasten bepalen waar ze op welk moment behoefte aan hebben. Net als thuis, met ons credo Zorgeloos verzorgd.

Het onderlinge respect tussen onze gasten en medewerkers is groot. Aandacht is een groot goed en staat centraal in onze zorgverlening.
U kunt genieten van onze aangelegde tuin met vijverpartijen , bloemenkas, onze ruime huiskamers, of vindt u het heerlijk om in 
alle rust en privacy een boek te lezen? Iedere dag is anders en dat vraagt iedere dag weer om een andere benadering, uw wensen en behoeften blijft het team centraal stellen. Onze medewerkers voelen naadloos aan waar onze gasten behoefte aan hebben. Of dat veel onderling contact betreft of juist veel privacy. Het woonplezier van de gasten is onze zorg. Wij beseffen als geen ander dat de zorgvraag niet altijd gemakkelijk is, daarom doen we er alles aan om het verblijf bij Huize Dahme zo prettig mogelijk te maken.

Familie en vrienden

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u als familielid, vriend of kennis van onze gast, op ieder gewenst moment van de dag welkom wordt geheten. In de veilige en vertrouwde omgeving binnen onze zorgvilla, kunt u altijd op bezoek komen om koffie te drinken, samen te dineren en/of samen met de uw dierbare iets te ondernemen. Kleinkinderen hoeven zich geen moment te vervelen; zij kunnen meedoen met de dagactiviteiten. Voor familie en vrienden is het mogelijk om in overleg te overnachten op het kamerappartement van uw dierbare.

Thuiswonende partner

Bent u de partner van één van onze gasten en woont u ergens anders? U bent van harte welkom om op elk moment van de dag samen te zijn of om samen met uw partner activiteiten te ondernemen. Overweegt u om ook bij ons te komen wonen, of wilt u komen logeren, of wilt u samen dineren? Vraag ons naar de diverse mogelijkheden. Graag denken we met u mee. Het is belangrijk dat u als partner, de rust en de ruimte krijgt om weer te kunnen genieten van het samenzijn, zonder allerlei zorgen.

Betrokkenheid en contact onderhouden

Natuurlijk wilt u als partner of familie op de hoogte worden gehouden over hoe het gaat met uw dierbare. Dat gebeurt formeel op evaluatiemomenten en informeel tijdens uw bezoek. In overleg met de gast bepalen we bij het intakegesprek aan wie en met welke frequentie informatie wordt verstrekt. Er wordt binnen onze zorgvilla gewerkt met een digitaal zorgdossier, zodat de gewenste informatie op een juiste wijze gelezen kan worden op ieder moment van de dag.

Ouderenzorg Lochem

Voor ouderenzorg in de gemeente Lochem kunt u terecht bij Huize Dahme: een karakteristieke zorgvilla voor kleinschalige zorg, in een bosrijke omgeving. Wij bieden onze bewoners graag professionele zorg op maat aan en vangen familieleden en vrienden liefdevol op. In onze zorgvilla in Lochem creëren wij een fijne leefomgeving, waar respect, liefde en de beste zorg centraal staat. Met onze ouderenzorg in Lochem zorgen wij graag voor een glimlach op uw gezicht.

Team

Wat onze medewerkers gemeen hebben, is dat ze hun werk bij Huize Dahme niet direct zien als werk. Zij hechten grote waarde aan het creëren van een fijne ambiance, waarin zij de beste zorg kunnen leveren. Zorg waarin de gasten te allen tijde op de eerste plek staan. Iedere gast heeft een op maat gemaakte dagstructuur die uniek is en blijft. Zo wordt is iedere dag weer een andere beleving. Samen zijn we verantwoordelijk voor een plezierig verblijf van onze gasten die hun thuis hebben in onze zorgvilla. Van directielid tot verzorgers en van medewerker techniscche dienst, chefkoks, tot interieurverzorgster. We zijn een hecht team dat alle flexibiliteit biedt om het onze gasten naar de zin te maken. We bieden ouderenzorg met liefde, respect en aandacht. Kortom U wordt als gast Zorgeloos Verzorgd!
Huize Dahme heeft een erkenning als Leerbedrijf bij SBB in diverse richtingen. Zowel als in de gastvrijheid, zorg, horeca en facilitaire functies. Vraag naar onze mogelijkheden als leerling.
Neem contact op

Wanneer kunt u bij ons wonen

De tarieven en kosten voor ouderenzorg in onze zorgvilla zijn opgebouwd uit een aantal componenten; sommige zijn vast, andere variabel. Onze zorg is altijd maatwerk en wordt dus volledig afgestemd op de specifieke wensen en mogelijkheden van onze gasten.

Om een goed beeld te krijgen van de totale kosten voor ouderenzorg in uw specifieke situatie lichten wij graag een en ander toe in een telefonisch of persoonlijk gesprek. De directie, zorgcoördinator en hotelcoördinator maken graag tijd voor u. Vervolgens ontvangt u, uiteraard geheel vrijblijvend, een kostenoverzicht voor particuliere ouderenzorg.