Huize dahme
Small
Medium
Large

Tarieven

 

De tarieven en kosten voor ouderenzorg in verzorgingshuis Huize Dahme zijn opgebouwd uit een aantal componenten; sommige zijn vast, andere variabel. Onze zorg is altijd maatwerk en wordt dus volledig afgestemd op de specifieke wensen en mogelijkheden van onze gasten.

 

Indicatie tarieven voor particuliere ouderenzorg

De huurprijzen van de een- en tweekamerappartementen variëren van 840 tot 1600 euro per maand, afhankelijk van de oppervlakte.

Ook de variabele servicekosten (o.a. gas, water, licht) zijn afgestemd op de ruimte (vanaf 173 euro per maand). Daarnaast gelden er vaste tarieven voor service (linnen, etc.) en voeding (vanaf 1.000 euro per maand). En ten slotte bieden wij u graag onze extra services, die uiteraard geheel naar uw persoonlijke wens en behoefte worden ingezet. 

 

Meer informatie over tarieven ouderenzorg

Om een goed beeld te krijgen van de totale kosten voor ouderenzorg in úw specifieke situatie lichten wij graag een en ander toe in een telefonisch of persoonlijk gesprek. Ons team maakt graag tijd voor u. Vervolgens ontvangt u – uiteraard geheel vrijblijvend – een kostenoverzicht voor particuliere ouderenzorg, dat geheel past bij uw specifieke situatie. 

 

Lees hier de recente ontwikkelingen omtrent de eigen bijdrage

 

Masterclass: Wat kost wonen op uw oude dag? (filmpje)