Huize dahme
Small
Medium
Large

Ouderenzorg op maat 

 

Van huishoudelijke hulp tot psychogeriatrische zorg en dementiezorg 

Uw behoefte aan zorg verandert in de loop der jaren. Daarom biedt Huize Dahme zorg op maat. Deze ouderenzorg strekt zich uit van eenvoudige huishoudelijke hulp tot intensieve verpleging. Voor iedere gast is de zorg immers anders en geheel aangepast aan ieders persoonlijke wensen en behoeften. Uiteraard groeit de zorg in de loop der tijd met u mee. Ons professionele team ondersteunt u daarin graag. Ook als het gaat om dementiezorg en psychogeriatrische zorg, of zelfs terminale zorg.

Zo blijft u met plezier wonen in Huize Dahme, zowel permanent als in een tijdelijk verblijf.

 

Aanvullende zorg 

Het Centraal Administratie Kantoor –Bijzondere ziektekosten (CAK-BZ)is belast met het berekenen en ontvangen van de Eigen Bijdrage die is verschuldigd voor thuiszorg. Deze Eigen bijdrage is afhankelijk van de hoeveelheid te ontvangen zorg, uw leefsituatie en uw inkomen.De eigen bijdrage Zorg zonder Verblijf is inkomensafhankelijk. 

Huize Dahme verleent de zorg waarvoor u bent geïndiceerd.. Daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende zorg.

Ook ’s nachts staat ons verzorgend personeel voor u klaar. Een geruststellende gedachte. Uw veiligheid staat immers voorop. Heeft u echter behoefte aan meer persoonlijke zorg, zoals (para) medische verzorging, dan bieden wij u die graag. Liefdevol en met respect, zoals u van ons team gewend bent.

 

Klik hier voor persoonlijk inkijkje in het leven van onze gasten bij Huize Dahme.

 

Tijdelijk verblijven in Huize Dahme

Na een ziekenhuisopname, tijdens een vakantieperiode... Soms heeft u tijdelijk extra zorg nodig. Ook dan kunt u terecht bij Huize Dahme. We bieden u 24-uurszorg voor een beperkte periode. Deze zorg is er voor gasten die in hun eigen woonomgeving tijdelijk niet de zorg kunnen ontvangen die nodig is, om o.a. op een juiste manier te kunnen revalideren tijdens een overzienbare periode. Ook dat is ouderenzorg op maat in Huize Dahme!