Huize dahme
Small
Medium
Large

Particuliere ouderenzorg: persoonlijke aandacht


Ons zorgaanbod particuliere ouderenzorg binnen de zorgvilla is breed, maar toch kleinschalig, comfortabel en met echte aandacht voor onze gasten en hun familie. Onze gasten worden omringd met liefdevolle en persoonlijke zorg. Passend bij hun levensstandaard en zoals zij voorheen gewend waren om te wonen. Of het nu gaat om zorg op maat of extra services, we doen ons uiterste best om al onze gasten zich snel thuis te laten voelen in Huize Dahme. Daarbij is altijd ons streven om hen tot de laatste fase tot het moment van overlijden of bij vrijwillig vertrek bij ons te kunnen laten wonen. Omringd door alle zorg die in elke levensfase nodig is. Huize Dahme zal zich tot het uiterste inspannen om een zorgaanbod te realiseren waardoor overplaatsing niet nodig is, ook al wordt het Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) hoger. U ontvangt onze zorg vanuit een aangevraagde PGB indicatie bij permanent verblijf.

Wilt u op  vakantie, maar acht dit niet mogelijk vanwege uw (lichte) zorgbehoefte? Laat u dan eens informeren overonze zorgvakanties  die wij samen met hotel 't Hof van Gelre in Lochem organiseren.

 

Ook als u tijdelijk in Huize Dahme wilt verblijven, bijvoorbeeld na verblijf in het ziekenhuis, bent u van harte welkom. 

 

Om alle gasten kwalitatief goede en verantwoorde zorg te bieden gelden een aantal criteria, de zogenoemde in & uitsluitingscriteria. Graag informeren we u uitgebreid middels de volgende link.

 

Particuliere ouderenzorg, met liefde, respect en aandacht. Dat is Huize Dahme!