Huize dahme
Small
Medium
Large

Kleinschalig wonen voor onze gasten

 

Kleinschalig wonen. Dat impliceert een persoonlijke band en betrokkenheid bij onze gasten én hun familie.

 

Wij houden regelmatig contact met de familie van onze gasten. Daartoe organiseren we o.a. familiegesprekken en versturen we maandelijks een nieuwsbrief. U bent allemaal onze gastenraad`de Raad van elf` en u heeft inspraak via onze nieuwsbrief. Lees hier de meest recente nieuwsbrief

 

"Ondanks moeders aanvankelijke weerstand om haar eigen huis te verlaten, het heft uit handen te moeten geven en zich aan te passen aan de plek naar waar ze 'ontvoerd 'was, heeft ze zich vooral dankzij het grote geduld van de verzorgsters en vrijwilligers, neergelegd bij de situatie zelfs ook nog genoten van de ambiance van Huize Dahme.Ze wist de warme verzorging goed te waarderen, maakte grapjes en zette zich in om zoveel mogelijk zo lang mogelijk zelf te kunnen doen." 

 

De mensen die in Huize Dahme verblijven, worden verzorgd als gasten. Onze huisregels zijn minimaal. Wij streven ernaar om een verlengstuk van hun thuissituatie te zijn.Geven onze gasten alle ruimte om hun kamerappartement  in te richten zoals zij dat wensen. Als familie kunt u op elk gewenst tijdstip op bezoek te komen. Onze kleinschalige opzet maakt dat wij al onze gasten en hun dierbaren persoonlijk kennen. De cultuur bij Huize Dahme is open en informeel. De kamer van de directie staat altijd open. Wij maken graag tijd voor een gesprek, zomaar een praatje of een kop koffie. Het team van onze zorgvilla staat garant voor persoonlijke zorg. Dat is kleinschalig wonen bij Huize Dahme. 

 

Klik hier voor het Etiquetteboekje "hoo heurt zich dat eigenliek?: dat op vrijdag 1 mei 2015 werd onthuld tijdens ons 10-jarig bestaan.

 

"Met elk van jullie medewerkers had moeder een speciale band. Zo wisselde ze regelmatig een knipoog uit, legde een warme hand op een schouder, maakte ze bij tijd en wijle markante opmerkingen, genoot ze van de warme aan aandacht die ze van jullie kreeg en voelde zich gesterkt door het bondgenootschap van haar medebewoners".